zondag 17 juni 2012

Update Tinkelbel

Voordat ik naar mijn vader ga even een update van Tinkelbel. Ik wil dit over 2 weken graag af hebben omdat ik het kado wil doen aan een Tinkelbel fan die gaat samenwonen dus ik borduur even niet aan andere dingen. Het bospad ligt te roepen dat ik er aan verder moet gaan en ik wil ook graag aan de Fairy Queen beginnen.....heel moeilijk om vol te houden maar tot nu toe lukt het.

maandag 11 juni 2012

Update Along the Forest Path

Vandaag een update van mijn Along The Forest Path. Ik heb er wel nog aan geborduurd maar had geen foto meer gemaakt. Nu dus eerst een foto voor ik weer verder ga. Ik ben nu op de helft van blad 3. Is er iemand die Oak Fairy heeft gemaakt?

zondag 10 juni 2012

Tinkelbel

Deze letterlap van Tinkelbel ben ik aan het maken voor een vriendin. Na de merklap die hieronder staat is dit wel een makkie,zo duidelijk te tellen en zo grof na de fijne stof van de merklap.

Merklap

Mijn HAED Patroon heeft een tijd in de kast gelegen. Door de verhuizing naar Fokus heb ik een hele tijd nodig gehad om mijn draai te vinden. En ik heb een paar tussendoortjes gehad,allereerst deze merklap die ik voor iemand moest borduren. Vandaag is hij af en kan ik hem laten zien.