zondag 8 juli 2012

update na een weekje vakantie

Voor de vakantie ben ik vergeten een foto te plaatsen van mn borduurwerkjes. Ik heb alles meegenomen naar Drenthe maar geen steek geborduurd daar. Het was er veel te mooi. Nu dus een update van Tinkelbel,helaas is ie niet afgekomen voor mijn vakantie. Ik ging door mijn haast fouten maken dus ben ik gestopt en heb vast een stukje gedaan van een van mn nieuwe werkjes,de Rose Sampler. Deze heb ik lang geleden een keer op het blog van Amarins gezien en stond op mn verlanglijstje om ook te maken.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Naam genootje, Ik heb zo eens op je blogs gekeken wat maak je mooie dinen zeg! Ook de kaarten zijn heel leuk. Hoe is het met je? ik moet mijn blog nog steeds bijwerken..Wel heb ik me ingelezen wat Dystrofie in houd..Dat is niet mis meis..Ik las dat je in een focus woning woont samen met je zoontje. Valt voor het mannetje ook niet mee denk ik of is hij het wel een beetje gewent..soms kunnen wij nog wat van de kinderen leren he?
    Nou meis ik zou zeggen hou je Taai en veel plezier met je hobby het ziet er toppie uit!!

    Groetjes Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie werken borduur je! Succes met je rose sampler. Ik heb hem bij verschillende borduursters gezien en hij blijft prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen